Василь Ломаченко: «Я додатково заплачу з власної кишені 500 тисяч доларів тому, хто мене поб’є» (+відео)

У такий спосіб Василь мотивує своїх потенційних суперників, маючи намір отримати усі чемпіонські пояси в другій напівлегкій вазі.

Під час підготовки до бою проти Мігеля Марріаги, який відбудеться 5 серпня у Лос-Анджелесі, до тренувального табору українця завітали американські журналісти з видання EsNews Boxing. Василь, не відриваючись від заняття, наголосив, що готовий заплатити іншим чемпіонам світу в його ваговій категорії гроші з власної кишені, якщо ті здолають українця. Проблема в тому, що з Ломаченком ніхто не бажає виходити в ринг, оскільки це грозить його суперникам поразкою.

«Гаразд, якщо вже у нас пішла така розмова: я заплачу, якщо у мене виграють, 400 тисяч зі своїх грошей. Якщо вони виграють», – сказав він. Після чого батько Василя – Анатолій Ломаченко підняв ставку до половини мільйона.

«Добре, 500. Тато хоче 500 тисяч. Я заплачу 500 тисяч тому, хто у мене виграє з чемпіонів у 130 фунтах (друга напівлегка вага)», – наголосив український боксер.

Також Ломаченко додав, що його не цікавлять гроші. Йому потрібні чотири чемпіонські пояси і визнання того, що він є найкращим боксером у своїй ваговій категорії.

Ярослав ТИМОШИК

Like

Редакція

Редакція “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *