Василь Ломаченко визнаний найкращим боксером у світі

Чемпіон світу в легкій вазі за версіями WBA і WBO Василь Ломаченко визнаний найкращим боксером світу незалежно від вагової категорії.

Українець продовжує утримувати першу позицію в рейтингу найсильніших боксерів світу авторитетного журналу The Ring, – повідомляє sport.politeka.

Також до першої десятки найкращих входить колишній абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик.

Усик, який володіє трьома чемпіонськими поясами в крузервейті – за версіями IBF, WBO і WBC і готується до переходу в суперважкий дивізіон, посідає в рейтингу The Ring п’яту сходинку.

На другому місці в списку найкращих боксерів світу незалежно від вагової категорії знаходиться чемпіон світу в напівсередній вазі за версією WBO Теренс Кроуфорд, а на третій позиції розташувався чемпіон світу в середній вазі за версіями WBC, WBA Super і IBF Сауль Альварес.

Рейтинг P4P від ​​The ​​Ring

Василь Ломаченко
Теренс Кроуфорд
Сауль Альварес
Наоя Іноуе
Олександр Усик
Еррол Спенс
Геннадій Головкін
Хуан Франсиско Естрада
Майкі Гарсія
Донні Ньєтес
Раніше стало відомо, де і коли чемпіон світу в легкій вазі за версіями WBA і WBO Василь Ломаченко проведе свій наступний бій.

У майбутньому поєдинку український боксер битиметься за вакантний титул Всесвітньої боксерської ради (WBC).

Суперником Василя Ломаченка в майбутньому бою буде обов’язковий претендент на цей пояс британець Люк Кемпбелл, про що раніше повідомила WBC.

Окрім того, на кону поєдинку стоятимуть чемпіонські титули WBA і WBO, які належать українцю.

Як повідомляє ESPN, бій Ломаченко – Кемпбелл відбудеться 31 серпня в Лондоні.

Де пройде поєдинок, поки не відомо, але передбачається, що бій буде організований на арені О2, яка вміщує 20 тисяч глядачів.

Наразі промоутерські компанії боксерів Top Rank і Matchroom Boxing продовжують переговори, і контракт на бій поки не підписаний, але очікується, що офіційно про поєдинок буде оголошено вже найближчим часом.

Like

Редакція

Редакція “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *