Українці виграли ще 3 медалі на чемпіонаті Європи зі стрибків у воду

Загалом тепер у скарбничці нашої збірної 7 нагород.

Друге «золото» для нашої збірної здобула пара у складі Максима Долгова та Олександра Горшковозова. Хлопці були найсильнішими у стрибках з 10-метрового трампліну. Українці виступили настільки переконливо, що випередили своїх найближчих конкурентів майже на 25 балів. За шість спроб наші спортсмени набрали 431,28 очка. Другими фінішували росіяни Олександр Белевцев та Микита Шлейхер із результатом 406,56 бала. «Бронзу» взяли британці Ноа Вільямс і Меттью Диксон, набравши 388,05 очка.

Ще дві нагороди здобули наші дівчата. Вчора «Український репортер» повідомляв, що Анна Письменська та Анастасія Недобега вийшли до фіналу стрибків з триметрового трампліну, в якому мали всі шанси поборотися за п’єдестал. Так воно і сталося. Причому зі стовідсотковим результатом, адже обоє дівчат виграли медалі. Анна Письменська, набравши 303,3 очка стала чемпіонкою Європи, а Анастасія Недобега (291,75) здобула «бронзу». Друге місце виборола спортсменка зі Швейцарії Мішель Хеймберг.

Таким чином, маючи у своєму активі 7 нагород: 2 золоті, 3 срібні, 2 бронзові – збірна України стала лідером загального заліку чемпіонату Європи зі стрибків у воду, який, нагадаємо, відбувається в Києві.

Ярослав ТИМОШИК

Like

Редакція

Редакція “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *