Україна приймає Міжнародні змагання з велоспорту. Старт – 23 травня, у Чабанах

Упродовж чотирьох днів (з 23 по 26 травня) у Києві, а також у селищі Чабани столичної області ми побачимо на різних дистанціях чимало професійних велокоманд, як чоловічих, так і жіночих.

Зокрема, позмагаються за перемогу наші співвітчизники з Тернопільщини, Львівщини, Тернопільщини, Донеччини, Миколаївщини, з Києва, а також “Ukraine National Team”.

Отже, приємна подія – Україна приймає Міжнародні змагання з велоспорту «CHABANY RACE», «HORIZON PARK RACE FOR PEACE», «KIEV OLIMPIC RING WOMEN RACE», «HORIZON PARK RACE MAIDAN», «KYIVS’KA SOTKA WOMEN RACE»,  «HORIZON PARK CLASSIC», «VR WOMEN ITT».

З-за кордону прибудуть “Vino Astana Motors” (Казахстан), “Salcano Sakarya BB” (Сербія), “Polish National Team” (Польща), “Salcano Sakarya BB” (Туреччина). Білорусь представлятимуть три команди: “National Team Belarus U23”, “Belarus Cycling Team”, “Minsk Cycling Club” і “MGCOR”.

Серед заявлених жіночих команд: збірні Бразилії, Фінляндії, Казахстану. Чехію представляють “Дукла” (Прага) і “STT mix team Uničov”, Польщу – (“Атом”),  Білорусь – “Мінськ”, Ізраїль – “Israel cycling Academy”, є також спортсменки з Франції, Кіпру, Литви.

Гонки пройдуть у Києві, а також у селищі Чабани, поблизу столиці. Як розповів організатор змагань, президент Федерації велосипедного спорту України Олександр Башенко, однією з особливостей є те, що у Чабанах вони пройдуть на відомому Олімпійському кільці.

Отже, старт 23 травня, селище Чабани.

23 травня ще одна гонка у Чабанах:

24 травня, знову селище Чабани:


Ще одна гонка у Чабанах 24 травня:


25 травня. Велогонка стартує у Києві, на Хрещатику. Фінішує також на головній вулиці столиці.

25 травня, Хрещатик:

26 травня, неділя, вулиця Миколи Грінченка:

26 травня, неділя, вулиця Миколи Грінченка:

 

Like

Редакція

Редакція “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *