У Києві відкривається виставка, присвячена історії «Динамо»

З нагоди 90-річчя клубу в Національному музеї історії України вболівальникам покажуть експозицію унікальних футбольних речей та матеріалів. Відкриття виставки – 29 червня о 16:00.

Відчути велич динамівського духу, на власні очі побачити унікальні трофеї, раритетні експонати, зробити на пам’ять світлини – усе це кожен вболівальник київського «Динамо» зможе зробити на виставці в Національному музеї історії України (вул. Володимирська, 2), присвяченій історії київського клубу.

Як повідомляє офіційний сайт клубу, на виставці будуть представлені матеріали із архівних фондів ФК «Динамо» та НМІУ. Зокрема, вболівальники побачать головні трофеї, здобуті «Динамо» на міжнародній арені – Кубки володарів кубків 1975 та 1986 рр. Серед безлічі інших «цікавинок» – оригінальний абонемент на матчі «Динамо» 1941 року, кришталева бутса Олега Блохіна як відзнака за 200-й гол, забитий видатним форвардом за київський клуб, квитки на знакові матчі, абонементи, фотографії, грамоти, матеріали про легендарних футболістів «Динамо» та багато іншого.

Тематично виставка буде розподілена на дві частини: одна з них присвячена радянському періоду історії «Динамо», друга – здобуткам клубу в епоху незалежності України.

Думається, що кожен вболівальник «біло-синіх» віднайде для себе на цій виставці не лише багато цікавої інформації, а й приємні, позитивні емоції.

Ярослав ТИМОШИК

Like

Редакція

Редакція “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *