Тимощук зароблятиме в окупанта непогані гроші

Екс-гравець збірної України стане помічником Луческу в російському «Зеніті».

Легендарний в минулому півзахисник збірної України Анатолій Тимощук вирішив розпочати тренерську кар’єру. «Т-44» стане помічником Мірчі Луческу у «Зеніті». Про це повідомляє офіційна сторінка пітерського клубу в соціальній мережі «Твіттер». Згідно з умовами, Анатолій працюватиме на посаді помічника 2 роки та отримуватиме 20 тисяч доларів на місяць (приблизно 13 мільйонів гривень на рік).

Для помічника головного тренера це більш ніж пристойна зарплатня. В Україні на аналогічних посадах отримують в середньому вдвічі менше.

Рішення Тимощука тренувати російський клуб дуже неоднозначно сприйняли в Україні.

Наприклад, на матчі «Динамо»-«Чорноморець» у фан-секторі киян розгорнули банер, адресований Тимощуку: «Перебіжчик гірший за Ворога. Гроші не замінять Честі».

Розкритикував Тимощука і колишній наставник «Динамо» та збірної, а нині телеексперт Йожеф Сабо: «Звичайно, цей крок Тимощука мене розчарував. Хлопець просто пішов за великими грошима. Друга причина в тому, що він захотів стати тренером і повчитися у Мірчі Луческу. Я не візьмуся засуджувати вчинок Тимощука. Це його рішення. Але на місці Анатолія я ніколи б не погодився працювати в російському клубі», – пояснив Йожеф Йожефович.

Ярослав ТИМОШИК

Like

Редакція

Редакція “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *