Світ не буде грати у футбол з бандою Путіна

Окупанти в Криму намагаються бодай якось пробитися у великий спорт. Президія Кримського футбольного союзу прийняла рішення створити футбольну збірну Криму та міста Севастополь.

Головним тренером призначено екс-нападника «Таврії» Валерія Петрова, асистентом головного тренера – Сергія Дранова.

Повідомляється, що до складу збірної увійдуть 30 чоловік: 24 футболісти і 6 з персоналу команди. Перший навчально-тренувальний збір збірна проведе з 2 по 10 грудня 2016 року в Євпаторії на спортивному комплексі «Арена-Крим».

Проте зіграти бодай один офіційний матч новостворена квазі збірна не зможе. Аджже УЄФА не визнає анексію Криму Росією і взагалі відкидає можливість будь-якого втручання «політики» у футбольні справи.

Тому за професійний футбол на всій території України, в тому числі в Криму відповідає Федерація футболу України і лише з дозволу української організації можливе проведення будь-якого офіційного поєдинку.

Нагадаємо, що під час візиту до України чітку позицію стосовно футболу в Криму висловив президент УЄФА Олександр Чеферин. У розмові з Президентом України Петром Порошенком очільник європейського футболу запевнив, що Україна може розраховувати на те, що позиція УЄФА щодо заборони проведення офіційних матчів в окупованому Криму буде дотримана і в подальшому.

Ярослав ТИМОШИК

Like

Редакція

Редакція “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *