Смерть капітана “Фіорентини” Давіде Асторі. Поліція відкрила кримінальну справу

Поліція італійського міста Удіне порушила кримінальну справу через смерть капітана футбольного клубу “Фіорентина” Давіде Асторі. Це обов’язкова процедура, щоб провести розтин. За словами генерального прокурора міста Антоніо де Ніколо, найбільш очевидною версією смерті 31-річного футболіста є природні причини, і немає жодних підстав вважати, що він був убитий.

Водночас остаточний висновок буде зроблений лише після розтину, яке відбудеться 6 березня.

Давіде Асторі помер уві сні в неділю, 4 березня, перед виїзним матчем “Фіорентини” з “Удінезе” в рамках 27-го туру італійської Серії А. Його тіло знайшли в  одному з номерів готелю «La ‘di Moret» в Удіне.

Одноклубники Асторі вибили двері готельного номеру через те, що гравець довго не спускався на сніданок.

Прес-служба «Фіорентини» назвала причиною смерті гравця «раптову хворобу», однак неофіційно говорять про раптову зупинку серця. З яких причин вона сталася, невідомо. Повідомляється, що футболіст відрізнявся гарним здоров’ям, не скаржився на самопочуття та рідко отримував травми.

4 березня в італійській Серії А, де виступає “Фіорентина”, були скасовані всі матчі у пам’ять про Асторі.

Давіде Асторі грав за «Фіорентину» з 2015 року, до цього він виступав за італійські клуби «Рома» та «Кальярі». З 2011 року Асторі виступав у складі збірної Італії.

8 березня футболіста  поховають у Флоренції. У нього залишилися дружина і дочка.

Like

Рост

Журналіст “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *