Ще один російський спортсмен попався на допінгу. У РФ перше “золото” Ігор-2018

У допінг-пробі російської бобслеїстки Надії Сергеєвої виявили заборонений препарат – триметазидін. Це антиангінальний препарат, який нормалізує метаболізм клітин, що зазнали гіпоксії або ішемії. Використовується для покращення серцевої діяльності. Заборонений з 1 січня 2015 року.

Сергеєва виступала у “двійках” і посіла 12-те місце. Керівники делегації олімпійських атлетів з Росії заявили про недбалість спортсменки і звинуватили її в тому, що вона підвела збірну.

Нагадаємо, вчора, 22 лютого, у російського керлінгіста Олександра Крушельницького, який попався на вживанні мельдонію, і його дружини Анастасії Бризгалової відібрали бронзові медалі в дабл-міксті.

Тим часом, для Росії сьогодні – надзвичайно вдалий день. Адже фігуристка Аліна Загітова завоювала “золото”, а Євгенія Медведєва стала срібною призеркою Олімпіади в жіночому фігурному катанні.

“Бронза” у спортсменки з Канади Кейтлін Осмонд. Для Росії – це  перша золота медаль XXIII зимової Олімпіади в південнокорейському Пхьончхані, яка вивела її на 15-те місце в загальному командному заліку.

Аліна Загітова, Євгенія Медведєва і Кейтлін Осмонд – призерки Олімпіади в жіночому фігурному катанні (зліва направо)

Тим часом збірна Росії з хокею обіграла Чехію 3:0 і вийшла у фінал олімпійського турніру. Це сталося вперше з 1998 року. У матчі за золоті медалі росіяни зустрінуться з переможцем пари Канада – Німеччина.

Like

Рост

Журналіст “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *