Поліція Нью-Йорка затримала бійця ММА Конора Макгрегора (+відео) 

Поліція Нью-Йорка затримала одного з найкращих бійців ММА (змішані єдиноборства) і чемпіона світу UFC у легкій вазі Конора Макгрегора (21 перемога у 24-х боях). 

Ірландець сам з’явився в поліцію для допиту з приводу інциденту на парковці спортивної арени “Barclays Center” у Брукліні. Поліція, яка перед цим оголосила його в розшук, допитала, однак поки не висувала проти нього жодних офіційних звинувачень.

5 квітня Макгрегор прилетів разом зі своєю командою у Нью-Йорк і вирушив до “Barclays Center”, де проходили промо-заходи перед турніром UFC 223.

На парковці спорткомплексу Макгрегор напав на автобус, в якому перебувала команда російського бійця ММА Хабіба Нурмагомедова (25 перемог у 25-ти боях). Ірландець кинув у автобус металеву тачку і розбив вікно. Він також намагався кидати в бік автобуса металеві загорожі й сміттєвий бак, але був зупинений людьми зі свого оточення.

У результаті інциденту незначні травми отримали бійці Майкл Кьєза і Рей Борг, які знаходилися в бусі. Останнього відсторонили від бою через травму ока осколком.

Причиною витівки Макгрегора могла стати нещодавня сутичка Хабіба Нурмагомедова зі спаринг-партнером ірландця росіянином Артемом Лобовим (4 поразки у 6 боях), який був заявлений для участі в турнірі UFC 223.

Скоріш за все, ірландець сприйняв “наїзд” на свого друга як особисту образу.

https://www.instagram.com/p/BhIS7ZmBXrT/?taken-by=russia_wrestling_team

Лобов, який також брав участь у нападі на автобус, уже відсторонений від змагань.

У ніч на 8 квітня у Нью-Йорку має відбутися бій за титул чемпіона UFC у легкій вазі між Хабібом Нурмагомедовим і американцем Максом Холлоуеєм (19 перемог у 22-х боях).

Фото Reuters

Like

Рост

Журналіст “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *