Озброєні бандити викрали у воротаря збірної Бразилії автомобіль

Неприємний інцидент трапився з голкіпером збірної Бразилії та клубу «Ботофаго» Джефферсоном дорогою на тренування. Озброєні бандити викрали у воротаря збірної Бразилії автомобіль.

На одній із вулиць Ріо-де-Жанейро автомобіль, в якому перебував Джефферсон, заблокував інший транспортний засіб. Звідти вийшли троє людей, які, погрожуючи пістолетом, змусили футболіста вийти із власної машини і стати на коліна, повідомляє видання Esporte ao Minuto.

Після цього нападники пересіли в автомобіль Джефферсона та покинули місце злочину. Напад зафіксували вуличні камери спостереження.

Сам футболіст не постраждав. Згодом він завітав до відділення поліції та написав заяву про злочин. Протягом рейду, який тривав кілька годин, правоохоронці знайшли викрадений автомобіль і повернули його власнику.

«Я став черговою жертвою насильства, яке завдає шкоди іміджу нашого міста. Бог не залишив мене і дав душевний спокій, щоб розібратися з небезпечною ситуацією. Завдяки йому я не піддавався ніякому насильству. Вони забрали мої речі, але найголовніше те, що я залишився неушкодженим», – заявив Джефферсон.

Ярослав ТИМОШИК

Like

Редакція

Редакція “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *