Переплутав вид спорту: футболіст ударом коліна зламав арбітру ніс (+відео)

Після інциденту клуб пожиттєво дискваліфікував футболіста. Цього гравця судитимуть.

Курйозний випадок стався у матчі Регіональної ліги Португалії між командами «Канелас-2010» та «Ріо Тіно». Гравець «Канелас-2010» Марко Гонсалвеш дуже грубо порушив правила, вдаривши суперника рукою у обличчя. Покарання не забарилося – арбітр матчу “засвітив” перед грубіяном червону картку. Однак гравець не вгамувався, а навпаки, вирішив поквитатися з рефері, зацідивши тому коліном в обличчя. У арбітра матчу перелом носа.

За повідомленням видання Goal.com., після матчу неврівноваженого футболіста затримали, незабаром його судитимуть. Крім того, після інциденту у клубі «Канелас-2010» заявили, що Гонсалвеш більше ніколи не зіграє за свою команду.

Сам винуватець не погоджується із покаранням і шукає недолугі виправдання агресивній поведінці. «Гравець з команди суперника образив мою матір, і я просто штовхнув його, а не бив. Однак він впав і почав скиглити, наче дитина. Потім підбіг арбітр. Я не пам’ятаю, щоб бив його коліном в обличчя. Якщо це насправді сталось, то хочу щиро вибачитись за свою поведінку. Але я не винен. Суперник образив мене, і він є винуватцем того інциденту», – розповів неврівноважений футболіст.

Відео:

Like

Леонід Фросевич

Головний редактор “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *