Олександр Севідов несподівано покинув ФК «Маріуполь»

Новим наставником «азовців» став Олександр Бабич, якого місяць тому звільнили з «Чорноморця».

Олександр Севідов та увесь його тренерський штаб більше не працюватимуть у Маріуполі. Як розповів сам тренер, він разом зі своїм штабом покинув команду. «Мене не звільнили: я розірвав контракт за обопільною згодою і дійсно покинув Маріуполь.

У мене виникли деякі розбіжності в поглядах на стратегічний розвиток клубу з новими керівниками. Тому я вже не працюю в Маріуполі. Хочу подякувати вболівальникам та футболістам за спільну роботу та підтримку.

Мені приємно, що «Маріуполь», якщо врахувати 3 очки за матч із «Динамо», зараз на третьому місці в чемпіонаті. Я залишаю команду, яка тепер готова перемагати, і за це мені не соромно. Більше коментувати поки я не готовий», – розповів уже екс-тренер «Маріуполя».

Очікується, що новим наставником ФК «Маріуполь» стане Олександр Бабич, якого нещодавно через незадовільні результати звільнили з одеського «Чорноморця».

Інформація про відставку Севідова дуже сильно здивувала всю футбольну громадськість України. Справа в тому, що саме Севідов вивів «Маріуполь» минулого року до елітного дивізіону. А в цьому сезоні за дуже пристойної гри команда піднялася на третю сходинку турнірної таблиці.

Незрозуміло, для чого припиняти співпрацю з успішним тренером.

Ярослав ТИМОШИК

Like

Редакція

Редакція “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *