Олег Гусєв повертається в «Динамо»

Як повідомляє офіційний сайт «Динамо», вчора легендарний півзахисник підписав контракт і знову одягне «синьо-білу» форму. Угода розрахована на рік – до літа 2018-го.

Коли в грудні минулого року керівництво «Динамо» не продовжило контакт з Олегом Гусєвим, більшість фанатів клубу лише покрутили пальцем біля скроні. Ніхто не розумів, чому так сталося.

У попередньому сезоні Олег, переважно виходячи на заміну, став одним з кращих бомбардирів чемпіонату, забивши 10 голів. Взагалі Гусєв відіграв у «біло-синій» футболці 13 сезонів (з 2003 по 2016), зіграв 438 матчів та забив 96 голів.

Він завжди був улюбленцем вболівальників – скромний в житті, але надзвичайно працьовитий, бойовий, відданий команді на всі сто футболіст. І тут, раптом, Олег виявився непотрібним «Динамо».

Півроку Гусєв самостійно підтримував форму. Були розмови про можливість працевлаштуватися в американській лізі MLS, але в новий клуб Олег так і не перейшов. Після того, як «Динамо» очолив Олександр Хацкевич, Гусєва покликали назад, і футболіст погодився.

Найбільше в цій історії дивує недолуга політика клубу. Як можна пояснити те, що гравець шість місяців тому був непотрібен команді, а тепер його просять повернутися. Одумалися? Пожалкували? А куди ж ви раніше дивилися?

Про причини вимушеного футбольного «простою» Олега можна лише здогадуватись. Навряд чи у свої 34-роки футболіст попросив велику зарплатню у новому контракті. Сумнівно і те, що ініціатива розставання з Олегом півроку тому належала президенту клубу.

Адже сьогодні Ігор Суркіс без проблем повернув гравця до команди. Залишається лише версія про якийсь конфлікт між Ребровим та Гусєвим, через що Олег виявився зайвим. Хоча з іншого боку, ще з часів ігрової кар’єри Реброва у цих футболістів склалися дуже дружні стосунки.

Словом, ця ситуаціє є дуже загадковою та нетиповою для українського футболу.

Як би там не було, однозначно поверненню Олега до «Динамо» зрадіють усі вболівальники столичного гранду. І немає сумнівів, що, незважаючи на солідний вік, Гусєв ще принесе користь своїй новій-старій команді.

Ярослав ТИМОШИК

Фото Кирила ХМІЛЬОВА

Like

Редакція

Редакція “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *