На проспекті Палладіна з’являться велосипедні доріжки

Для покращення автомобільного руху в Святошинському районі розпорядженням Київської міської держадміністрації затверджено робочий проект «Капітальний ремонт проспекту Палладіна». Про це повідомляє прес-служба КМДА.

«Ми не лише зробимо реконструкцію та розширимо проїжджу частину цієї магістралі, що має загальноміське значення, а й приведемо асфальтобетонне покриття у відповідність до сучасних норм, облаштуємо велосипедні доріжки, упорядкуємо прилеглі території тощо. Тобто подбаємо про підвищення безпеки та комфорту як для водіїв, так і для пішоходів», – повідомив заступник голови КМДА Дмитро Давтян.

Він зауважив, що робочим проектом передбачено розширення проїжджої частини до 4 смуг у місцях, де вони відсутні, забезпечення водовідведення та зовнішнього освітлення, перевлаштування інженерних мереж, облаштування велосипедної доріжки. Тривалість будівництва – 9 місяців.

У техніко-економічних показниках проекту враховано експертний звіт ДП «Державний науково-дослідний та проектно-вишукувальний інститут «НДІпроектреконструкція».

Як повідомлялося раніше, столична влада розраховує отримати понад 2 млрд грн на ремонт доріг.

Like

Редакція

Редакція “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *