На Хрещатику вітали переможців велогонки Race Horizon Park 2018

 Другий день серії відомих і традиційних міжнародних гонок Race Horizon Park 2018 назвав імена переможців та призерів.

Першими на Хрещатику стартували жіночі команди в програмі Horizon Park Women Challenge. Дистанція – 94 кілометри. Приємно, що золоту і срібну медаль здобули представниці України – Євгенія  Висоцька та Ольга Шепель, обидві спортсменки виступають за збірну України. Третє місце у велогонщиці з Чехії Люсі Кохман.

О 14-й годині на дистанцію виїхав чоловічий колектив гонщиків, які поборилися за подіум в Horizon Park Race Maidan. Спортсмени подолали 133 кілометри, фінішувавши на головній вулиці української столиці. На найвищу сходинку п’єдесталу пошани піднявся представник Білорусі Броніслав Самойлов, друге місце – польського велогонщика Войцеха Сікали, третє – в українця, чемпіона України Іллі Клєпікова.

Медалі призерам та переможцям вручив голова оргкомітету Race Horizon Park, президент Федерації велосипедного спорту України Олександр Башенко, спонсори відзначили їх цінними подарунками.

Нагадаємо, що 170 спортсменів з 10 країн світу вже сьомий раз поспіль змагаються на вулицях столиці та передмістя за київський подіум Race Horizon Park.

Завтра – заключний день змагань. Подробиці – у наступних випусках «Українського репортера».

Фото “Українського репортера”

На цю тему читайте також https://ukrreporter.com.ua/sport/mizhnarodna-velogonka-myru-podaruvala-ukrayini-svyato.html

 

 

Like

Редакція

Редакція “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *