Луческу назвав російських журналістів «тупими людьми»

Румун поскандалив на прес-конференції – тренер незадоволений тиском ЗМІ на команду.

Екс-наставник «Шахтаря» Мірча Луческу через свій гострий язик вляпався у черговий скандал. На прес-конференції після матчу «Зеніт» – «Краснодар» (команда Луческу перемогла 1:0) тренер звинуватив у всіх гріхах своєї команди журналістів та президента Російського футбольного союзу Віталія Мутка.

«Відразу можу сказати, що тиск медіа був дуже великим. На жаль, уперше за останні 20 років моя команда може посісти третє місце. Я дуже засмучений. Напевно, занадто великий тиск був на наших гравців від петербурзької преси. Іноді потрібно було не так жорстко критикувати нас, а похвалити», – у своєму стилі почав скиглити тренер.

Також румун заявив, що, на його думку, президент федерації Віталій Мутко дав «знак» проти його команди, що вилилося у несправедливі суддівські рішення у матчах «Зеніта» зі «Спартаком» та «Уралом». Луческу переконаний, що у цих поєдинках арбітри відверто засуджували його команду.

Наостанок, після прохання одного з журналістів оцінити дії нападника «Зеніту» Кокоріна, Луческу несподівано перервав спілкування зі ЗМІ, кинувши услід журналістам: «Stupid people», що в перекладі з англійської означає «тупі, дурні люди».

Уже сьогодні з’явилася інформація про те, що через постійні скандали та конфлікти зі ЗМІ Луческу може не допрацювати свій контракт в Санкт-Петербурзі.

Ярослав ТИМОШИК

Like

Редакція

Редакція “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *