Ліга Чемпіонів: Андрій Шевченко визначив учасників півфіналів

У штаб-квартирі УЄФА в швейцарському Ньйоні відбулося жеребкування учасників півфіналів Ліги чемпіонів. Фінал Ліги чемпіонів відбудеться у Києві 26 травня, а витягати кульки з клубами, які зійдуться в півфіналі, випало послу фіналу – головному тренеру національної збірної України з футболу Андрію Шевченку.

В ½ фіналу зіграють “Баварія” (Мюнхен) і “Реал” (Мадрид), а також італійська “Рома” та англійський “Ліверпуль”. Перші матчі півфіналу відбудуться 24-25 квітня, другі – 1-2 травня.

Спочатку “Баварія” прийматиме в Мюнхені “Реал”, а потім вирушить на “Сантьяго Бернабеу”. “Ліверпуль” буде господарем першого матчу проти “Роми”, потім зіграють на “Олімпіко”.

Переможці цих пар зустрінуться в Фіналі Ліги чемпіонів на НСК “Олімпійський” 26 травня.

Мадридський “Реал” вийшов в ½ фіналу Ліги чемпіонів за сумою двох матчів завдяки пенальті, реалізованому Кріштіану Роналду в додатковий час матчу-відповіді домашньої зустрічі з туринським “Ювентусом” (3:0, 1:3).

“Рома” вийшла в ½ фіналу, обігравши “Барселону” на своєму полі з рахунком 3:0 (у першому матчі італійці поступилася 1:4).

“Ліверпуль” вибив зі змагань своїх співвітчизників з “Манчестер Сіті” (3:0, 2:1), а “Баварії” вдалося зберегти перевагу на виїзді над іспанською “Севільєю” (2:1, 0:0).

Like

Рост

Журналіст “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *