Хокей: Україна програла Казахстану та вилетіла із дивізіону ІА

Домашній чемпіонат світу з хокею виявися надзвичайно провальним для нашої збірної. Замість підвищення у класі наша команда примудрилася вилетіти з далеко не найсильнішого дивізіону.

Україна – Казахстан 2:4

У разі перемоги українці ще мали теоретичні шанси залишитися у дивізіоні ІА, однак наша команда ганебно програла далеко не самій дисциплінованій та майстерній збірній Казахстану.

Гості домінували на майданчику від першого до останнього свистка арбітра. У першому періоді казахи закинули дві шайби і з комфортною перевагою пішли на перерву. У другій двадцятихвилинці Казахстан теж багато атакував, однак цього разу забивали вже українці. Спочатку Дмитро Німенко відквитав одну шайбу, а згодом Сергій Бабінець шикарним кидком у «дев’ятку» зрівняв рахунок – 2:2.

Здавалося б, ось де треба нашим зібратися і дотиснути суперника. Вийшло ж навпаки. У третьому періоді збірна України виглядала дуже втомленою, а казахи вийшли на лід, як на останній бій. Гості фактично одразу вийшли вперед, а згодом закинули й четверту шайбу, офіційно вибивши українську команду з дивізіону ІА.

Збірна України на цьому турнірі зіграє ще один матч проти лідера групи Південної Кореї 28 квітня. Можливо, нашій команді вдасться хоч на останок гучно «грюкнути дверима»?

Ярослав ТИМОШИК

Фото Кирила ХМІЛЬОВА

Like

Редакція

Редакція “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *