Футбольна збірна України отримала нову форму (+відео)

Українські футболісти гратимуть у екіпіруванні відомого іспанського бренду Joma.

17 березня у «Будинку футболу» відбулася презентація нової форми, у якій збірна України гратиме наступні 4 роки. Технічним спонсором української збірної став відомий іспанський виробник спортивного екіпірування Joma.

 

Цю компанію було засновано у 1965 році. Сьогодні Joma – один з провідних виробників спортивної атрибутики з розгалуженою мережею дочірніх компаній у США, Німеччині, Китаї, Італії, Мексиці, Гонконзі, Панамі та налагодженою дистрибуцією своїх товарів у понад 70 країнах світу. У формі Joma виступають збірні: Румунії, Болгарії, Узбекистану та ще з десяток країн. Joma також «одягає» такі відомі клуби, як «Севілья», «Вільярреал», «Палермо», «Сампдорія», «Тулуза». Популярним є іспанський бренд і в Україні. Зокрема у формі Joma грають: «Волинь», «Карпати», «Олімпік» (Донецьк), «Сталь» (Кам’янське), «Оболонь-Бровар», та ще низка клубів з 1 та 2 ліг.

За словами президента ФФУ Андрія Павелка, сьогодні Joma стала не лише технічним спонсором національної збірної України, а й надійним партнером ФФУ, який повністю забезпечить збірні усіх вікових категорій якісною екіпіровкою з унікальним дизайном. «Важливу роль в підписанні контракту мала соціальна складова – протягом 4 років ФФУ буде отримувати для потреб усіх юнацьких команд 18 тисяч якісних м’ячів Joma щороку. Вірю, що у ФФУ і Joma буде чимало спільних проектів для розвитку українського футболу, в тому числі – юнацького», – розповів Андрій Павелко під час презентації.

Свій перший матч у новій формі збірна України зіграє проти команди Хорватії 24 березня.

Ярослав ТИМОШИК
Фото із сайту: ua-football.com

Like

Редакція

Редакція “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *