Перемогли “самураїв”! Україна vs Японія – 2:1

Футбольні збірні України та Японії зіграли у рамках контрольного матчу в бельгійському Льєжі на стадіоні “Моріс Дюфран”. Гра стартувала о 15:20 за Києвом, її транслювали телеканали “Україна” і “Футбол-1”. На перерву після першого тайму суперники пішли, обмінявшись голами, однак закінчилася гра з рахунком 2:1 на користь підопічних Андрія Шевченка.

У порівнянні з грою проти Саудівської Аравії, у стартовому складі тренер провів шість змін, свої місця зберегли лише Ракицький, Степаненко, Зінченко, Марлос і Коноплянка.

Першими рахунок відкрили українці. На 21-й хвилині Ярослав Ракицький влучно пробив по воротах з-за меж штрафної, м’яч влучив у голову Уеди і залетів у сітку.

На 41-й хвилині японці зрівняли рахунок. Після стандартного положення (штрафного) ворота Андрія П’ятова після подачі Сібасакі головою “розпечатав” Томоакі Макіно.

На 69-й хвилині збірна України знову вирвалася вперед: завдяки навісу Євгена Коноплянки, який провів фланговий рейд, гравець “Зорі” Олександр Караваєв вдало пробив у кут воріт, які захищав Ейдзі Кавасіма. Це став його перший гол за національну збірну.

Відігратися японці так і не змогли, і Україна отримала чергову перемогу.

Для нашої збірної це стала третя гра з командою Країни Вранішнього Сонця. Перший поєдинок, який відбувся 21 березня 2002 року в Осаці, виграли японці (1:0), а 12 жовтня 2005 року в Києві українці взяли реванш (1:0).

Тренує “самураїв” боснійський спеціаліст Вахід Халілходжич, під його керівництвом вони, як і наші останні суперники араби, пробилися на фінальний турнір чемпіонату світу-2018.

Перемогли "самураїв"! Україна vs Японія - 2:1

З десяти останніх ігр “синьо-жовті” перемогли в п’яти при чотирьох поразках і одній нічиїй. Останній матч проти збірної Саудівської Аравії 23 березня завершився з рахунком 1:1.

Команда Країни Вранішнього Сонця з таким самим рахунком розійшлася мировою зі збірною Малі.

Like

Рост

Журналіст “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *