Федерація футболу України допоможе світові дізнатися про героїв АТО

Федерація футболу України та Національна рада спортивної реабілітації захисників України підписали договір про співпрацю, інформує ФФУ.

 Основні напрямки – розвиток та підтримка нових програм спортивної реабілітації учасників бойових дій, проведення щорічних чемпіонатів країни з футболу, футзалу, Кубка нескорених, а також підготовка національних збірних ветеранів.

«Це дасть нам як розширення внутрішніх змагань, так і можливість брати участь у міжнародних матчах та турнірах. Ця співпраця дуже важлива для учасників АТО, які дістали поранення», – зазначив голова Нацради спортивної реабілітації захисників Вадим Свириденко.

Своєю чергою президент ФФУ Андрій Павелко відзначив, що для федерації підписання цього договору – велика честь. «Наші воїни-герої, які захищають Україну, потребують від нас усіх підтримки, – наголосив він. – І саме гра у футбол дарує їм неповторні емоції, відчуття спортивного азарту, командного духу. Вже у найближчому майбутньому ми будемо пропонувати міжнародні зустрічі, щоб про наших героїв знав увесь світ».

Фото ФФУ

Like

Serg

Журналіст “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *