«Динамо» придбало талановитого грузинського захисника, який хоче повторити шлях Кахи Каладзе

Відсьогодні 19-річний Лука Лочошвілі – повноцінний гравець київського «Динамо».

Як інформує офіційний сайт київського клубу, Лочошвілі народився 29 травня 1998 року в Тбілісі. Він є вихованцем тбіліського «Динамо». На дорослому рівні дебютував 18 листопада 2016 року в домашньому матчі чемпіонату Грузії проти тбіліського «Локомотива» (4:0). Загалом за минулий і поточний сезони провів 22 матчі у складі першої команди «Динамо» (Тбілісі) та відзначився одним голом. Викликався до юнацьких та молодіжної збірних Грузії. Має досвід виступів у Юнацькій лізі УЄФА.

Сам футболіст, схоже, не позбавлений здорових спортивних амбіцій. В інтерв’ю клубному сайту «Динамо» Лочашвілі розповів, що прагнутиме закріпитися у першій команді та повторити шлях легендарного грузина Кахабера Каладзе, який виступав за зіркове «Динамо» Лобановського у 1998 – 2000 роках, а потім перебрався до італійського «Мілану».

«Звичайно, мені хотілося б піти шляхом Каладзе, стати кращим у «Динамо» і рухатися далі. Кахабер показав, що у футболі немає нічого неможливого, потрібно лише вірити в себе і багато, дуже багато працювати», – сказав Лука.

Ярослав ТИМОШИК

Like

Редакція

Редакція “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *