«Динамо» продало Юнеса Беланду до «Галатасараю»

Схоже, кияни заробили непогані гроші на трансфері марокканця, вартість якого оцінюють у 8–9 млн євро.

Турецький клуб офіційно підтвердив інформацію про трансфер Беланди на своїй сторінці в соціальній мережі Твіттер. Перемовини між клубами були непростими і тривали кілька тижнів. Угода Юнеса із «Галатасараєм» розрахована на 4 роки. Про суму, яку отримає «Динамо» за футболіста, поки не повідомляється, однак експерти її оцінюють у 8–9 млн євро.

Нагадаємо, Беланда перейшов до «Динамо» у статусі найкращого молодого гравця чемпіонату Франції у 2013 році. За Блохіна Юнес був основним гравцем команди, а коли «Динамо» очолив Ребров, марокканець із часом опинився на лаві запасних. Всього у «біло-синій» формі Беланда зіграв 58 поєдинків у всіх турнірах, зумівши відзначитися 8 разів.

У сезоні 2016/2017 футболіст грав у оренді за «Шальке» та «Ніццу», після чого опинився в «Галатасараї». Продаж Беланди дозволить «Динамо» не лише заробити гроші, а ще й суттєво зекономити на чималій зарплаті легіонера. З огляду на фінансові проблеми «Динамо», продаж Беланди до «Галатасараю» – дуже вдалий трансфер з усіх поглядів.

Ярослав ТИМОШИК

Like

Редакція

Редакція “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *