Частину російської делегації не пустили в Україну на чемпіонат Європи з боксу (+відео)

Прикордонники не пропустили в Україну групу представників Федерації боксу Росії. Про це повідомив спікер Держприкордонслужби Олег Слободян. У Харківській області з потяга “Москва-Харків” зняли російського боксера Георгія Кушиташвілі (вагова категорія до 81 кг), прес-аташе Федерації боксу Росії Владу Романову, двох журналістів LifeNews і кількох російських вболівальників – загалом 9 осіб.

Всі вони їхали на чемпіонат Європи з боксу в Харкові у складі російської делегації.

“Під час прикордонного контролю та проведення перевірки прикордонники встановили, що 9 російських громадян порушили порядок в’їзду на тимчасово окуповану територію АР Крим. Саме тому було прийнято рішення про їх не пропуск на територію України та заборонено в’їзд терміном на 3 роки”, – написав у Фейсбуку Слободян.

Повідомляється, що замість Кушиташвілі на першості Європи виступатиме Муслім Гаджимагомедов.

Зазначимо, що з 1 червня прикордонники оформляють учасників чемпіонату Європи з боксу в Харкові. Загалом через кордон прослідувало 146 осіб, учасників 14 команд. Чемпіонат Європи з боксу, який стартує 16 червня, – один з головних кваліфікаційних турнірів, на якому будуть розіграні ліцензії на чемпіонат світу з боксу в Гамбурзі (25 серпня – 3 вересня).

Like

Рост

Журналіст “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *