Бразильський футболіст Неймар влаштувався на роботу до французів за 30 мільйонів євро

Перипетія зі скандальним переходом Неймара з «Барселони» до ПСЖ нарешті завершилася. Офіційний сайт паризької команди повідомив, що бразилець таки підписав контракт з чемпіоном Франції.

Угода розрахована на 5 років, до 30 червня 2022 року. Неймар гратиме під 10-м номером та зароблятиме (без урахування премій та бонусів) 30 мільйонів євро на рік. Таким чином бразилець став футболістом з найбільшою зарплатнею у світі.

Фактично впродовж одного дня бразильський нападник встиг розірвати угоду з «Барсою», викупити себе за 222 млн євро, пройти медогляд у ПСЖ та поставити свій підпис на новому контракті.

«Я дуже радий приєднатися до ПСЖ. З моменту мого переїзду до Європи цей клуб став одним з найбільш конкурентоспроможних та амбітних. Я хочу допомогти клубу виграти титули, про які мріють його шанувальники. Амбіційність ПСЖ мені подобається, вона пробуджує в мені енергію. Я чотири роки провів у Європі, і я готовий прийняти цей виклик. Починаючи із сьогоднішнього дня я зроблю все, щоб допомогти моїй команді перемагати, відкрити нові горизонти для мого клубу і принести щастя мільйонам фанатів у всьому світі», – прокоментував Неймар свій перехід.

Попередні матеріали на цю тему читати тут:

Like

Редакція

Редакція “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *