Артем Федецький приїхав на передову, де зіграв із прикордонниками у футбол (+відео)

Аби підтримати бойовий дух українських захисників, до них у гості завітали відомі футболісти та провели неподалік Донецька символічний футбольний матч.

Гравець збірної України Артем Федецький разом із колишніми футболістами львівських «Карпат» – Андрієм Тлумаком та Михайлом Кополовцем приїхали на передові позиції ЗСУ в зоні АТО.

Неподалік Донецька, у селищі Мар’їнка, футболісти разом із солдатами ЗСУ та бійцями Державної прикордонної служби провели товариський футбольний матч. За поле для гри обрали зруйнований місцевий спортзал на позиції «Інтернат».

Колишня школа розташована на передовій і перебуває під постійним вогнем бойовиків, які обстрілюють українських захисників із сусідніх териконів. По суті, хлопці зіграли в «руїнах», але, незважаючи на це, на їхніх обличчях були щирі, позитивні емоції.

«Ми зіграли у футбол, фактично, у Донецьку. Звичайно, не найкраще футбольне поле, але ми почуваємося у цілковитій безпеці. Слава Україні! Слава воїнам АТО!» – розповів Артем Федецький після матчу.

Ярослав ТИМОШИК
Фото  dpsu.gov.ua

Like

Редакція

Редакція “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *