У Раді представили проект Держбюджету-2018

Кабінет Міністрів сьогодні представив у Верховній Раді свій проект Державного бюджету на 2018 рік. Головний фінансовий документ країни народним депутатам презентували під час години запитань до уряду. Далі його відправили у парламентські комітети.

Після цього парламент продовжив розгляд законопроекту № 6232 “Про внесення змін до Господарського процесуального кодексу, Цивільного процесуального кодексу, Кодексу адміністративного судочинства України та інших законодавчих актів”, який входить у пакет судової реформи.

Розгляд цього законопроекту триває вже шостий день. Для прийняття змін до судового законодавства депутатам залишилося розглянути 856 поправок. Народні депутати вже розглянули 3527 поправок з 4383.

На вечірньому засіданні 21 вересня депутати не підтримали жодної з поправок, які також не були підтримані і профільним комітетом.

Відповідно до Регламенту Верховної Ради, розгляд одного законопроекту може тривати довше, ніж одне засідання, але не може перериватися розглядом інших питань.

Like

Рост

Журналіст “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *