На Чернігівщині спіймали мага-вбивцю. Закопав молоду пару з Києва

Чоловіка й жінку, які зникли на столичній Троєщині, знайшли мертвими на Чернігівщині. Тіла Віталія й Ольги Зубенко відкопали вчора біля ферми в селі Шаповалівка. 

Поліція з’ясувала, що востаннє пара виходила на зв’язок у Чернігівській області 13 червня о 21.30, після цього телефони вимкнули. Тож оперативники негайно вирушили туди і швидко встановили, куди могли їздити молоді люди.

Подружжя вирушило до Шаповалівки лікуватися від безпліддя у “мага”. Той з поки невідомої причини вбив чоловіка й жінку та закопав їхні тіла біля ферми.

Поліція спочатку затримала спільницю мага-вбивці, а його самого затримали на базі відпочинку на Черкащині. У злочинців вилучили окультну літературу, амулети та різноманітні ритуальні предмети. Зараз правоохоронці перевіряють, чи немає за парою “чаклунів” ще кривавих жертв.

28-річний Віталій – із Житомирщини,  Ольга – з Рівного.  Останні 4 роки пара мешкала в Києві. Він працював кондитером, вона – флористом. Першими забили на сполох  колеги, коли подружжя перестало ходити на роботу.

Вдома у пари нічого не зникло, крім телефонів і паспортів. Правоохоронці шукали їх з 15 червня, коли звернулися родичі.

 

Like

Рост

Журналіст “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *