Оголошено переможців престижної премії American Music Awards 2018

Вчора, 9 жовтня, в Лос-Анджелесі відгриміла церемонія нагородження музикантів American Music Awards 2018. Захід відбувся в розкішному приміщенні Microsoft Theater.

24-я премія American Music Awards зібрала в одному залі найпопулярніших співаків світу. Хто зі співаків отримав знакову нагороду?

У головній номінації премії “Артист року” перемогу здобула Тейлор Свіфт. Крім співачки, на нагороду претендували Ширан, група Imagine Dragons, репер Post Malone і співак Дрейк, – повідомляє 24tv.

Варто зазначити, що для Тейлор Свіфт вечір був дуже успішним. Загалом зірка отримала 4 нагороди, зокрема, “Кращий поп-чи рок-альбом”, яку вона завоювала за платівку “Reputation”.

Кращим поп-рок-виконавцем визнали Post Malone. У категорії “Кращий поп-чи рок-дует або група” переміг хіп-хоп колектив Migos, який зумів обійти такі популярні групи, як Imagine Dragons і Maroon 5.

У номінації “Краща поп або рок-пісня” першість отримав хіт “Havana”, який виконує Каміла Кабельо і репер Young Thug. Крім цього, кліп до треку назвали найкращим відео року. Вокалістка Каміла Кабельо тричі виходила на сцену, адже її визнали дебютантом року, тому зірка отримала ще одну нагороду American Music Awards 2018.

Без премії не зникла з залу і реперша Cardi B. престижну нагороду вона отримала в номінації “Кращий реп чи хіп-хоп виконавець”.

Справжньою несподіванкою була перемога південнокорейської групи “BTS”, яка виграла премію в категорії “Улюблений соціальний артист”. Артисти зуміли обійти таких номінантів, як Cardi B, Гранде, Демі Ловато і Шон Мендес.

Крім цього, організатори American Music Awards 2018 посмертно нагородили репера XXXTentacion за кращий сольний альбом.

Like

Редакція

Редакція “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *