Хто став новою “Міс Україна 2018”?

Після гучного скандалу, що зчинився після конкурсу краси, журі таки обрало нову переможицю.

На конкурсі краси “Міс світу”, що пройде в Китаї, Україну представлятиме Леоніла Гузь, пише Експрес-онлайн.

Титул дівчина отримала в студії у присутності журі й ведучих конкурсу. Це при тому, що під час першого фіналу вона не здобула жодного призового місця…

Леонілі 19 років, вона родом з Херсонщини, здобула спеціальність перукаря-стиліста, бере участь у професійних фотосесіях.

Що цікаво, дискваліфікована й новообрана міс жили в одному номері під час конкурсу. Леоніла нижча за Вероніку Дідусенко на 5 сантиметрів, її зріст становить 173 сантиметри. Відрізняється нова Міс України і параметрами тіла, її пропорції — 83-59-83 сантиметрів (нагадаємо, у Дідусенко такі дані: 86-60-90). Леоніла дещо програє попередньо обраній міс і в інтелектуальному плані. Якщо Вероніка здобула ступінь бакалавра за спеціальністю
“математика”, вільно володіє англійською, вивчає французьку й іспанську, за плечима Леоніли — технікум і вона погано володіє англійською.

Нова міс не була заміжня, не має дітей, ще й, про всяк випадок, видалила із соцмереж світлини з племінником. До того ж, як зізналася дівчина, вона їсть і не гладшає.

На цю тему читайте також:

 

Like

Редакція

Редакція “Українського репортера”


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *